Workshops


Workshop Grime (basis)

Deze workshop is voor enthousiaste ouders, leerkrachten, kinderverzorgers, onthaalouders, medewerkers van crèches, babysitters, leiders van jeugdbewegingen, ... die de basistechnieken van kindergrime willen leren.

Tijdens de workshop bespreken we welk materiaal je het best gebruikt, de penseelstreken en de sponstechnieken die je kan hanteren. We oefenen een aantal modellen voor het gezicht. Ook kleine figuren die je op het gezicht of de arm kan plaatsen komen aan bod. We oefenen op oefenbladen, op de arm en op elkaars gezicht.

Na deze workshop ga je naar huis met een boekje waarin de aangeleerde technieken en 17 grimemodellen staan, die stap voor stap uitgelegd zijn zodat je thuis of op het werk aan de slag kan.

Mee te brengen: 2 washandjes en een handdoek die vuil mogen worden.

Duur: 3u.
Waar: bij een deelnemer thuis.
Prijs: 80 euro p.p. (2 personen), 60 euro p.p. (vanaf 3 personen)


Workshop Make-up

Je gebruikt zelden of nooit make-up, maar je zou wel willen weten hoe je jezelf het best maquilleert? Of je maquilleert je wel regelmatig maar je zou je technieken nog verder willen verfijnen?

In deze workshop krijg je advies over hoe je je sterke punten tot uiting kan laten komen, je minpuntjes kan camoufleren en je leert de juiste technieken om jezelf te maquilleren waardoor je ze nadien thuis zelf makkelijk kan toepassen.

Eventueel kan je je eigen make-up meebrengen, dan kijken we samen wat bruikbaar is en hoe je de producten het best aanbrengt.

Duur: 3u.
Waar: bij een deelneemster thuis.
Prijs: 50 euro p.p. (2 personen), 40 euro p.p. (vanaf 3 personen)


Workshop Make-up + Smokey Eyes

Ben je geïnteresseerd in een complete make-up workshop, dan kies je best voor deze gecombineerde formule. Ik neem eerst de tijd om met jou de basis van het maquilleren door te nemen en nadien volgt een aanvullende 'Smokey Eyes'-workshop.

Duur: 4u.
Waar: bij een deelneemster thuis.
Prijs: 80 euro p.p. (2 personen), 60 euro p.p. (vanaf 3 personen)


Persoonlijk make-up advies

We bespreken samen welke make-up je het beste past. Een zachte, naturelle dagmake-up of een iets fellere of kleurige avondmake-up.

En terwijl ik je opmaak vertel ik hoe alle producten in zijn werk gaan, hoe je je troeven accentueert en je minpunten camoufleert.

Achteraf krijg je je persoonlijke make-up fiche mee naar huis zodat je jezelf thuis kan opmaken.

Aantal deelnemers: 1.
Duur: 2u.
Waar: bij u thuis.
Prijs: 75 euro.